A new Gavin Design designed living room is being completed.  The suspended ceiling grids were designed to visually lower the 16′ ceiling height, while adding ambient lighting to the room via LED ribbon lights placed on the top of each grid.  A new fireplace wall with MDF wavy material and monochromatic tile jazzes up the space.  Look for final after photos soon!

photo (6)

unnamed

SHARE :

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published. Required fields are marked *


News & Notes

Testimonials

Gavin Design
“Gavin Design gave us a new reception area that has function and beauty. The results are better than anything I could have imagined. Our customers feel more at ease with the increased openness, better lighting and cheerful colors. Our employees enjoy working here even more with improved space use and storage. Furthermore, our facility redesign conveys our passion about our business and that we want the best for our customers and their pets. Our new design sets us past our competitors and motivates us to make other changes in the facility.”

Loading